Waar zijn de marifoon-onderdelen voor Gulliver?

Je hebt hem mogelijk al op je strand zien liggen: Gulliver, de zeevarende zeemeeuw van de zeven zeeën! Lees verder om te ontdekken hoe je zijn marifoon-onderdelen vindt in Animal Crossing: New Horizons.

Gulliver is één van de vele personages die iedere dag op je eiland kan verschijnen, net zoals Mabel, Saharah, Wisp, Celeste, en zo verder. Je vindt hem aangespoeld aan het strand.

Je kunt de bewusteloze Gulliver wakker maken door meerdere keren met hem te “praten” door op de A-knop te drukken. Uiteindelijk ontwaakt hij en geeft hij je een missie!

Gulliver heeft je hulp nodig om zijn marifoon te repareren. Hiermee kan hij zijn bemanning bellen zodat hij gered kan worden van jouw eiland. De marifoon-onderdelen zijn verspreid en liggen begraven onder het zand. Om ze te vinden heb je dus een schep nodig.

Waar zijn de marifoon-onderdelen?

De marifoon-onderdelen zijn te herkennen via dezelfde kenmerken als die van de tapijtschelp.

Als je over het strand loopt zul je hier en daar een klein gaatje in het zand zien verschijnen, waar vervolgens een straaltje water uit komt. Dit zijn de plekken waar potentieel een marifoon-onderdeel verstopt ligt!

Haal dus je schep tevoorschijn en graaf op de plek waar je deze gaatjes ziet verschijnen.

Stap 1

Animal Crossing New Horizons Gulliver Marifoon-onderdelen

Zoek de waterspuwende gaten in het zand.

Stap 2

Animal Crossing New Horizons Gulliver Marifoon-onderdelen

Graaf met je schep en mogelijk vind je hier een marifoon-onderdeel!

Hoeveel marifoon-onderdelen zijn er?

Je moet vijf marifoon-onderdelen vinden voor Gulliver. Als je ze niet direct in de buurt vindt, kijk dan ook op de andere stranden op je eiland.

Alle onderdelen moeten bereikbaar zijn, dus als je nog geen polsstok hebt gemaakt, zouden de onderdelen niet op onbereikbare gebieden kunnen liggen.

Blijf rustig over het strand lopen, want de plekken in het zand onthullen zichzelf iedere paar seconden. Als je dus te snel over het strand rent, is er een kans dat je er een over het hoofd ziet.

Geef de moed ook niet op als je tapijtschelpen blijft vinden! Deze zijn weer handig om aas van te maken om vissen te vangen.

Ontvang een beloning van Gulliver

Heb je alle vijf de marifoon-onderdelen gevonden? Breng ze terug naar Gulliver en hij kan eindelijk zijn bemanning bereiken! De rest van de dag zal Gulliver nog over je strand lopen, wachtend tot zijn crew hem komt redden.

Animal Crossing New Horizons Gulliver marifoon-onderdelen

De volgende dag ontvang je een brief van Gulliver met een geschenk. De voorwerpen die hij stuurt vertegenwoordigen allemaal iconische herkenningspunten of kledij van diverse (echte) landen. Denk aan de Toren van Pisa, het Vrijheidsbeeld of een keffiyeh (een Arabisch hoofddeksel).

Sparen voor de Gouden schep

Je ontvangt ook Nook-miles voor het assisteren van Gulliver. Als je de verdwaalde vogel dertig keer hebt geholpen, ontvang je bovendien het doe-het-zelfplan voor de Gouden Schep!

Het loont dus zeker om Gulliver iedere keer te helpen. Bovendien zou je een gestrande vogel toch niet aan zijn lot overlaten?


Lees nog meer tips over Animal Crossing: New Horizons in onze handige Encyclopedie-, Beginnersgids–, Tips & Tricks en Evenementen-secties. Bekijk bijvoorbeeld de vissen en insecten die nieuw zijn in oktober, of gewoon onze lijsten met alle vissen, alle insecten of alle diepzeewezens. En is dat schilderij van Redd echt of nep, of... vervloekt?! Vergeet ook niet onze checklist te gebruiken om dagelijks na te gaan of je alles hebt gedaan, en lees alles over knollen, geldbomen, en de aankomende vistoernooien en beestjesbekers! Benieuwd welke nieuwe gratis content wordt toegevoegd op 5 november? Dat lees je allemaal in onze handige samenvatting!