Alle K.K. Slider liedjes

Hier vind je een overzicht van alle albums van de muzikant K.K. Slider, inclusief de geheime en speciale liedjes en Nederlandse namen van alle muzieknummers.

K.K. Slider

K.K. Slider is de muzikant die je op je eiland moet laten optreden om Project K te voltooien. Hiervoor moet je eiland drie sterren hebben. Zodra K.K. Slider zijn optreden heeft gedaan, komt hij voortaan iedere zaterdag naar je eiland en kun je hem vanaf 18:00 uur verzoeknummers laten spelen. Je krijgt dan een album mee van jouw gekozen lied.

Je kunt ook iedere dag een willekeurig album van K.K. Slider bestellen uit de Nook-catalogus via het Nookstation.

Hieronder vind je de volledige lijst van alle albums van K.K. Slider. Om K.K. Slider een verzoeknummer te laten spelen, moet je de volledige titel op exacte wijze naschrijven. Let dus op de punten en koppeltekens en andere leestekens. “K.K.-rock-‘n-roll” typen is bijvoorbeeld een hele uitdaging!

Geheime muzieknummers

Er zijn drie albums die je alleen kan krijgen door een verzoeknummer in te dienen bij K.K. Slider. Je kunt deze albums dus niet bestellen via de Nook-catalogus. Om deze albums te krijgen moet je dus de titel invoeren op zaterdagavond wanneer K.K. Slider op je eiland speelt.

  • Animal City
  • Vaarwel
  • Achter het stuur

Speciale muzieknummers

Er zijn ook twee albums die je op ongewone wijze krijgt. “Fijne verjaardag” ontvang je op je verjaardag, en “Welkome horizon” krijg je automatisch als K.K. Slider voor het eerst naar je eiland is gekomen.

  • Fijne verjaardag
  • Welkome horizon

Alle albums van K.K. Slider


Lees nog meer tips over Animal Crossing: New Horizons in onze handige Encyclopedie-, Beginnersgids–, Tips & Tricks en Evenementen-secties. Bekijk bijvoorbeeld de vissen en insecten die nieuw zijn in oktober, of gewoon onze lijsten met alle vissen, alle insecten of alle diepzeewezens. En is dat schilderij van Redd echt of nep, of... vervloekt?! Vergeet ook niet onze checklist te gebruiken om dagelijks na te gaan of je alles hebt gedaan, en lees alles over knollen, geldbomen, en de aankomende vistoernooien en beestjesbekers! Benieuwd welke nieuwe gratis content wordt toegevoegd op 5 november? Dat lees je allemaal in onze handige samenvatting!