Augustus – Nieuwe en verdwijnende vissen

Nieuwe vissen in augustus in Animal Crossing New Horizons

Een nieuwe maand betekent nieuwe vissen! Dit is een lijst van alle nieuwe vissen die je vanaf augustus kunt vangen in Animal Crossing: New Horizons. Ook geven we een overzicht van de vissen die vanaf september verdwijnen, dus zorg ervoor dat je deze vissen snel vangt!

Nieuwe vissen vanaf augustus

Op het noordelijk halfrond zijn er drie nieuwe vissen te vangen in augustus, namelijk de weekschildpad, de murene en de rog. Je hebt maar tot en met september om de weekschildpad te vangen, dus wacht niet te lang met zoeken! Na september zal je namelijk weer een jaar moeten wachten voordat je een herkansing krijgt. Voor de rog en de murene krijg je gelukkig wat langer de tijd.

In het zuidelijk halfrond is er in augustus geen nieuwe vis te bekennen, net als vorige maand.

AfbeeldingNaam (Nederlands)Naam (Engels)PrijsLocatieSchaduwTijdBeschikbaar t/m
WeekschildpadWeekschildpadSoft-shelled turtle3750RivierGroot16:00 - 09:00September
Moray eelMureneMoray eel2000ZeeSmalHele dagOktober
RogRogRay3000ZeeGroter04:00 - 21:00November

Geen nieuwe vissen deze maand!

Ga snel naar:

Deze vissen zijn weg vanaf september

In het noordelijk halfrond zullen er vanaf september vijf vissen het spel verlaten: de killivis, kikker, rode slangenkopvis, napoleonvis en de pijlinktvis. Heb je nog geen napoleonvis gevangen, dan heb je alleen deze maand nog de tijd om hem te vangen, anders moet je weer tot juli wachten!

In het zuidelijk halfrond zijn er maar twee vissen die vertrekken vanaf september, namelijk de spiering en de kogelvis. Vis ze nog snel op als je ze niet aan je collectie hebt toegevoegd, want je krijgt pas weer in de lente een nieuwe kans.

AfbeeldingNaam (Nederlands)Naam (Engels)PrijsLocatieSchaduwTijdOpnieuw beschikbaar vanaf
KillivisKillivisKillifish300VijverKleinstHele dagApril
KikkerKikkerFrog120VijverKleinHele dagMei
Rode slangenkopvisRode slangenkopvisGiant snakehead5500VijverGroter09:00 - 16:00Juni
NapoleonvisNapoleonvisNapoleonfish10.000ZeeGrootst04:00 - 21:00Juli
PijlinktvisPijlinktvisSquid500ZeeMiddelHele dagDecember

AfbeeldingNaam (Nederlands)Naam (Engels)PrijsLocatieSchaduwTijdOpnieuw beschikbaar vanaf
SpieringSpieringPond smelt500RivierKleinHele dagJuni
KogelvisKogelvisBlowfish5000ZeeMiddel18:00 - 04:00Mei

Lees nog meer tips over Animal Crossing: New Horizons in onze handige Encyclopedie-, Beginnersgids–, Tips & Tricks en Evenementen-secties. Bekijk bijvoorbeeld de vissen en insecten die nieuw zijn in oktober, of gewoon onze lijsten met alle vissen, alle insecten of alle diepzeewezens. En is dat schilderij van Redd echt of nep, of... vervloekt?! Vergeet ook niet onze checklist te gebruiken om dagelijks na te gaan of je alles hebt gedaan, en lees alles over knollen, geldbomen, en de aankomende vistoernooien en beestjesbekers! Benieuwd welke nieuwe gratis content wordt toegevoegd op 5 november? Dat lees je allemaal in onze handige samenvatting!