Juli – Nieuwe en verdwijnende vissen

Animal Crossing New Horizons vissen juli

Een nieuwe maand betekent nieuwe vissen! Dit is een lijst van alle nieuwe vissen die je vanaf juli kunt vangen in Animal Crossing: New Horizons. Ook geven we een overzicht van de vissen die vanaf augustus verdwijnen, dus zorg ervoor dat je deze vissen snel vangt!

Animal Crossing New Horizons Vissen van Juli Noordelijk halfrond

Nieuw!
Download de handige infosheet voor je telefoon!

Nieuwe vissen vanaf juli

Er zijn enkele nieuwe vissen te vangen vanaf deze maand, waaronder de gigantische klompvis! Als je al een tijdje speelt zal je de blauwe marlijn misschien herkennen – die is terug van weggeweest! Al met al zal het niet zo moeilijk zijn om deze maand alle nieuwe visjes te vangen.

Voor de spelers op het zuidelijk halfrond is het niet zo’n spectaculaire maand: er komen namelijk geen nieuwe visjes bij!

AfbeeldingNaam (Nederlands)Naam (Engels)PrijsLocatieSchaduwTijdBeschikbaar t/m
AyuAyuSweetfish900RivierMiddelHele dagSeptember
NapoleonvisNapoleonvisNapoleonfish10.000ZeeGrootst04:00 - 21:00Augustus
EgelvisEgelvisPuffer fish250ZeeMiddelHele dagSeptember
Blauwe MarlijnBlauwe marlijnBlue marlin10.000PierGrootstHele dagSeptember
KlompvisKlompvisOcean sunfish4000ZeeGrootst (Vin)04:00 - 21:00September

Geen nieuwe vissen deze maand!

Ga snel naar:

Deze vissen zijn weg vanaf augustus

Niet getreurd: deze maand is er maar een enkele vis die vaarwel zegt, namelijk het kikkervisje. Als je op het zuidelijk halfrond speelt, is er zelfs geen enkele vis die vertrekt!

AfbeeldingNaam (Nederlands)Naam (Engels)PrijsLocatieSchaduwTijdOpnieuw beschikbaar vanaf
KikkervisjeKikkervisjeTadpole100VijverKleinstHele dagMaart

Geen vertrekkende vissen deze maand!


Lees nog meer tips over Animal Crossing: New Horizons in onze handige Encyclopedie-, Beginnersgids–, Tips & Tricks en Evenementen-secties. Bekijk bijvoorbeeld de vissen en insecten die nieuw zijn in oktober, of gewoon onze lijsten met alle vissen, alle insecten of alle diepzeewezens. En is dat schilderij van Redd echt of nep, of... vervloekt?! Vergeet ook niet onze checklist te gebruiken om dagelijks na te gaan of je alles hebt gedaan, en lees alles over knollen, geldbomen, en de aankomende vistoernooien en beestjesbekers! Benieuwd welke nieuwe gratis content wordt toegevoegd op 5 november? Dat lees je allemaal in onze handige samenvatting!