How-to Games is officieel gelanceerd!

We bestaan inmiddels al bijna een maand, maar vandaag wil ik het toch even officieel maken. How-to Games is als website volledig gelanceerd!

De afgelopen weken zijn jullie al met duizenden langsgekomen om informatie op te zoeken over onze eerste behandelde game: Animal Crossing: New Horizons. Het is echt heel fijn om te zien hoe handig deze site nu al gevonden wordt, terwijl we de site maar blijven aanvullen met nieuwe info.

Wat nu?

Uiteraard is er nog heel veel werk aan de winkel. How-to Games is opgericht om een informatiebron te worden voor Nederlandse gamers. Dat betekent dat we veel verder gaan dan alleen het maken van gameguides, zoals die van Animal Crossing. In de toekomst gaat How-to Games ook een database bevatten van Nederlandstalige games, reviews van toffe gamegerelateerde producten en handige informatie over pre-orders en gelimiteerde edities van games binnen de Benelux.

How-to Games is alleen geen nieuwssite. Althans, nog niet ;-). We spreken dan wel in de wij-vorm, maar achter de schermen werkt er maar één persoon aan deze site (hoi!) en zoveel tijd heb ik niet. Bovendien zijn er al vele goede alternatieven op het wereldwijde web voor het vinden van gamenieuws.

In plaats daarvan proberen we een niche te vullen. Gameguides bestaan al op het internet, maar Nederlandstalige guides zijn schaars, of ze zijn overduidelijk vertaald vanuit het Engels. Wij gaan dat dus anders doen!

De komende tijd blijven we sleutelen aan onze guide van Animal Crossing: New Horizons, terwijl je langzamerhand ook andere soorten content zal zien verschijnen. Bijvoorbeeld onze review van de Animal Crossing: New Horizons Sticker Book!

Op naar een rooskleurige toekomst voor How-to Games, en bedankt alvast voor je support!