Nieuw: Insecten van zuidelijk halfrond en een nieuwe homepage!

Eindelijk is het zover! Ook de insecten zijn nu voorzien van volledige lijsten voor het zuidelijk halfrond. Daarmee is onze database van vissen en insecten voor nu helemaal af!

Ook de pagina Mei – Nieuwe en verdwijnende insecten is helemaal geüpdatet en je vindt daar nu ook de handige infosheets voor de insecten van mei. Sla de afbeelding op op je telefoon en je kunt nu gemakkelijk op ieder moment zien welke vissen of insecten je nog moet vangen deze maand!

En misschien is het je al opgevallen, maar onze frontpage is ook helemaal vernieuwd. Je vindt er nu gemakkelijke snelkoppelingen terug naar de meest populaire databases van Animal Crossing op deze site, en het is makkelijker te zien welke guides en blogposts er recentelijk zijn toegevoegd.

Ik moet er nog wel wat aan tweaken, maar voor nu ben ik tevreden!

De laatste tijd krijg ik veel vragen of er ook een handig overzicht komt van de bloemen en struiken, dus daar wil ik me hierna op gaan richten. En ik wacht (on)geduldig tot er een paar coole Animal Crossing-spullen bij me thuis worden bezorgd waar ik jullie graag over wil vertellen!

Tot slot wil ik nog een bedankje doen aan de gulle anonieme donateur die onlangs een kopje koffie voor me heeft gekocht. Enorm bedankt! Deze site kost mij niet alleen veel geld, maar ik steek er ook enorm veel uren in. Tot nu toe heeft How-to Games mij nog niets opgebracht (hopelijk was het je opgevallen dat we geen advertenties op de site hebben!), dus dit soort geschenkjes zijn ontzettend fijn en motiverend! ❤️

Hopelijk kan How-to Games nog lang blijven bestaan. Bedankt voor jullie steun!